Koti ja nuohous joensuu logo

HENKILÖKUNTA

Henna-Riikka Hiltunen, sairaanhoitaja YAMK ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Yrityksestä vastaa sairaanhoitaja Henna-Riikka. Hän on toiminut sairaanhoitajana reilu 12 vuotta. Hoitotyön kokemusta on karttunut vastasyntyneistä keskosvauvoista, lapsista ja nuorista, vanhuksista sekä kehitysvammaisista. Taitoja löytyy somatiikan kuin myös psykiatrian sekä lastensuojelun osa-alueilta. Henna-Riikka tykkää haasteista ja näin ollen häneltä löytyy myös taloushallinnon tutkinto sekä sosiaali ja terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Henna-Riikan mottona on, että kohtele muita niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan.

Leevi Hiltunen, rakennusmies ja insinööriopiskelija

Yrityksemme huolto- ja korjaustöistä huolehtii rakennusalan ammattilainen Leevi. Leevi on äärimmäisen pikkutarkka ja huolellinen siinä mitä tekee. Joten työnjälki on varmasti priimaa. Leevi on luoteeltaan puhelias ja iloinen. Hän opiskelee töiden ohella myös rakennustekniikan insinööriksi. Leevin mottona on, jotta työnjälki täytyy olla sellainen kuin itselleen tekisi.

Veera Hiltunenlähihoitaja

Hoivatiimimme työntekijänä toimii lähihoitaja Veera. Hän on suorittanut sairaanhoidon ja huolenpidon osaamisen lähihoitajaopinnoissa. Veeran tunnistaa iloisesta hymystä ja naurusta.  Hän on ahkera liikunnan harrastaja ja toiminut myös vapaa-ajallaan valmentajana pienemmille cheerleading harrastajille. Veeralta hoituu hoitotyöt lapsista vanhuksiin. Veeran mottona on, että jokainen päivä on aina uuden alku.

Jyri Hiltunennuohooja ja huoltotyövastaava

Asiakkaiden kodin huoltotöistä vastaa Leevin lisäksi myös Jyri. Jyrin päätehtävänä on huolehtia myös yrityksemme nuohous- ja ilmanvaihtopalveluista. Mikäli paloturvallisuus asiat mietityttävät voimme kääntyä niissä Jyrin puoleen. Jyrin mottona on saada asiakas iloiseksi sanoilla ja teoilla.

OTA YHTEYTTÄ

tai soita 045 667 2939

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram