Koti ja nuohous joensuu logo

NUOHOUS JA ILMANVAIHTOPALVELUT

Nuohous ja ilmanvaihtopalvelut ammattitaidolla

Päätoimialamme on savuhormien sekä tulisijojen nuohous ja paloturvallisuuden tarkkailu. Alalta on usean vuoden työkokemus, joten ammattitaitoon voit luottaa. Nuohoustyötä teemme suurella sydämellä ja aina hymyssä suin. Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, yritykset ja julkiset laitokset. Tarjoamme lakisääteisiä nuohouspalveluita Joensuussa sekä ympäryskunnissa (Liperi, Kontiolahti, Pyhäselkä). Isommat urakat voidaan sopia myös muille alueille, kuten esimerkiksi useamman vuokramökin / loma-asunnon nuohoukset Kolilla.

Ilmanvaihtokanavien puhdistukset, mittaukset ja säädöt suoritamme omakotitaloihin sekä taloyhtiöihin. Ilmanvaihdon puhdistusta ja mittausta tehdään oman alueemme lisäksi myös Kuopion alueelle.

Palvelut

  • Lakisääteiset tulisija- ja horminuohoukset kiinteistöihin sekä vapaa-ajan asuntoihin
  • Keskuslämmityskattilan puhdistukset
  • Hormi- ja paloturvallisuustarkastukset
  • Ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärämittaukset ja säätö

Luottonuohooja nyt ja tulevaisuudessa

Yrityksen nuohous- ja ilmanvaihtopalveluista vastaa nuohooja Jyri Hiltunen. Jyrillä on nuohousalalta vankka työkokemus. Ensikosketus nuohoojan ammattiin on jo 14 vuotiaana, jolloin hän on toiminut useampana kesänä nuohoojan apupoikana. Jyri on toiminut aikaisemmin Joensuussa piirinuohoojana vuosina 2015-2019. Nuohoojan töitä hän tehnyt myös Varkaudessa sekä Liperissä vuosina 2005-2014. Kaiken kaikkiaan työkokemusta nuohousalan töistä kertynyt yli 15 vuotta. Jyri on suorittanut nuohoojan ammattitutkinnon lisäksi myös Suomen LVI-liitto SuLVIn IV-mittauksen pätevyyden. Jyrin mottona on saada asiakas iloiseksi sanoilla ja teoilla.

OTA YHTEYTTÄ

tai soita 045 667 2939

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram